Εκδοτική Αθηνών

Η Εταιρεία

Το 1962 ιδρύεται από τον αείμνηστο Γεώργιο Χριστόπουλο η Εκδοτική Αθηνών, ένας νέος εκδοτικός οίκος, ο οποίος επρόκειτο να ανοίξει νέο δρόμο στον ελληνικό εκδοτικό χώρο.

Η δραστηριότητά της επεκτάθηκε σε όλους τους τομείς των Γραμμάτων, των Τεχνών, και των Επιστημών.

Συνεργάστηκε με κορυφαίους επιστήμονες από ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια, χρησιμοποίησε τα τελευταία επιτεύγματα των γραφικών τεχνών και της φωτογραφίας και πρόσφερε στο αναγνωστικό κοινό άρτιες εκδόσεις για την ιστορία και τον πολιτισμό, που υπήρξαν κατάθεση για τα Γράμματα και την Παιδεία.

Αξιομνημόνευτα έργα όπως η Ιστορία του Ελληνικού 'Εθνους (βραβείο Ακαδημίας Αθηνών), η Ελληνική Μυθολογία, η Παυσανίου Ελλάδος Περιήγησις (βραβείο Ακαδημίας Αθηνών), οι Θησαυροί του Αγίου Όρους, οι Θησαυροί της Μονής Πάτμου (βραβείο Γαλλικής Ακαδημίας) και τόσα άλλα παραμένουν επίκαιρα, αξεπέραστα και διαχρονικά.

Σήμερα, η Εκδοτική Αθηνών, φυλάσσοντας την ακριβή κληρονομιά της, συνεχίζει το δημιουργικό της έργο με νέες προτάσεις και καινούργιες ιδέες αλλά πάντα με την ίδια συνέπεια απέναντι στους αναγνώστες, διατηρώντας τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας που χαρακτηρίζουν τις εκδόσεις της.


ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

τεμάχια -

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ

Εισάγετε λέξη κλειδί

Κατηγορία Έκδοσης

NEWSLETTER

Εισάγετε το e-mail σας, για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις και προσφορές μας

Δελτία Τύπου

  • BLACK FRIDAY 2020
  • Σημαντική ενημέρωση για τον covid-19
    Από την Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου το βιβλιοπωλείο της Εκδοτικής Αθηνών θα παραμείνει κλειστό στο πλαίσιο της οδηγίας για την προστασία της δημόσιας υγείας λόγω του Covid-19. Η λιανική πώληση, θα διεξάγεται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος στη διεύθυνση www.ekdotikeathenon.gr, ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδοτική Αθηνών Α.Ε.

Σόλωνος 47, 10672 Αθήνα

Τηλ: 210-3608911 - 13
Φαξ: 210-3608914

Email: [email protected]